Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Liceul Teoretic “Pontus Euxinus” Lumina si Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu” Năvodari, au organizat în calitate de Blue Schools, o întâlnire cu domnul Ovidiu Acomi, manager de proiect la Asociația TEAM4Excellence, din cadrul Blue Generation Project.

Astfel elevii clasei a 11-a A din cadrul Liceului Teoretic ” Pontus Euxinus ” Lumina, coordonați de doamna dir. prof. Borcea Elena si elevii institutiei de învățământ partenere din Năvodari au fost familiarizați cu Economia Albastră și varietatea ofertei de muncă în această industrie. Elevilor li s- a vorbit despre necesitatea pregătirii pe tot parcursul vieții( Lifelong Learning) și despre necesitatea recalificării și supracalificării continue. De asemenea aceștia au primit informații despre domeniul maritim și cursurile gratuite în acest domeniu marin puse la dispoziție de Blue Generation Project, precum și de platforma de căutare de slujbe in această industrie.

Astfel ne-am dorit ca elevii acestor Școli Albastre să devină mai conștienți de importanța mediului marin și de cât de ofertanta este viața marină atât pentru viața cât și profesia sau bunăstarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *