Proiectul eTwinning Art English: Exploring Environmental Issues through Language and Creativity vizează unul dintre cele mai mari motive de îngrijorare din zilele noastre – problemele ce țin de mediu. Proiectul reprezintă un parteneriat între instituții de învățământ din România și Turcia.

Proiectul se focusează pe conștientizarea și dezvoltarea unor strategii în ceea ce privește stoparea schimbării climei, poluării mediului, poluării apei. Activitățile desfășurate în cadrul proiectului își propun să combine inteligența artificială, instrumentele web, competențele lingvistice și problemele de poluare a mediului.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale proiectului este reprezentat de fuziunea dintre artă și limbaj prin gamificare. Proiectul își propune să îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză ale elevilor și să cultive sensibilitatea acestora cu privire la problemele pe care mediul înconjurător le întâmpină.

Art English: Exploring Environmental Issues through Language and Creativity este o călătorie care invită la învățare, creație și transformarea lumii într-un loc mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *